fbpx

Whoot whoot, hva kommer i vår?

Det er vår, men været ute oppmuntrer ikke akkurat til noe spesielt med utetid. Ihvertfall ikke i dag, for det blåser noe helt vilt og den vinden er ikke mild, for å si det pent.

Men det hindrer ikke meg i å ha noen helt AMAZING planer for de varmere tidene.

Jeg sitter her og LENGTER etter varmere vær og naken hud. Jeg lukker øynene og hører fuglene kvitrer, sola som varmer huden, solvarm sand mellom tærne.....

For det første så kommer jeg, i tillegg til å fortsette med After Dark - boudoir fotografering i studio, ta med meg "studioet" ut og tilby utefotografering!


Ja, det krever sin kvinne å ta utebilder her i Solør. Ja, det er mygg, ja det er insekter, ja det er mye rart. Uansett hvor man er, men spesielt i skogen. Noe jeg kan love deg, er at det blir MAGISK om du holder ut! 

Men det er jo ikke bare i skogen vi kan ta utebilder. Jeg "har" en helt vanvittig fin strand som vi kan boltre oss på, helt alene (ihvertfall tilnærmet alene, for det er sjelden det er folk der og den er megastor og det er muligheter for å gjemme seg litt unna).

Tenk deg, solvarm hud, gnistrende sand, vått hår, bikini, toppløs, sol, vann.... Mmmhmmmhmmmm..... DET er noe å glede seg til!Så har jeg en ting til som jeg gleder meg kjempe mye til og det blir ikke avslørt enda, men kanskje du klarer å gjette deg til det selv? Det blir sommerens vakreste eventyr, der du er hovedpersonen. Mer om det senere!


Er dette noe som kan friste og vil du ha mer informasjon? Send meg en melding ved å fylle ut skjemaet under her, så har vi en uforpliktende hyggelig samtale, blir bedre kjent og jeg svarer på det du måtte lure på.

next one

Følg Renate på sin After Dark

>