fbpx

Unnskyldninger

Har du sett de nydelige englevingene jeg har i studio? Når du kommer til After Dark – boudoir fotografering kan du få bruke disse!

For å vise frem disse ordentlig, hadde jeg lyst til å ta bilder med de på og jeg hadde veldig lyst på vingebilder selv også.

Men så har det seg slik, at jeg har utsatt dette en stund. Hvorfor?

Jo, fordi jeg hadde så mange «gode» unnskyldninger for å ikke gjøre det, at jeg utsatte og utsatte….


Kan du gjette hva unnskyldningene mine var?

  1. Jeg har nettopp begynt å trene, så jeg vil vente til jeg er litt mer i form og forhåpentligvis fått bort det ekstra mammaskinnet.
  2. Jeg skulle farge håret først.
  3. Jeg har en av de verste utbruddene av perioral dermatitt, EVER og da vil jeg unngå sminke.
  4. Selv om jeg har PD-utbrudd, burde jeg sminke meg, men gidder ikke for bare et par bilder.
  5. Det er så vanvittig mye jobb med selvportrett; fokus, posering, lys osv.
  6. Folk kommer til å tro at jeg er høy på meg selv og vil «show off», selv om det egentlig er bare vingene jeg vil vise frem.
  7. Jeg skulle hatt ny lakk på tåneglene….!!!! (eh, hallo!!!)

Men så bare bestemte jeg meg. Tiril, min yngste datter, skulle til ei venninne og jeg hadde litt tid til overs. Svupp, innom studio, på med bh og vinger, musikken på, frem med lys og kamera og jeg satte i gang.

Og jammen tok jeg feil med alle unnskyldningene mine! Bildene ble jo bra! Jeg skammer meg ikke når jeg sier det en gang, allikevel hadde jeg den stemmen i hodet ETTER jeg hadde lagt ut bildene og tilbakemeldingene tikket inn; «Du ser amazing ut», «wow, for en kropp». Joda, de er ute av fokus, med det spiller ingen rolle, jeg ville jo vise frem vingene.

Jeg hadde det, tross alle «unnskyldningene» mine, kjempegøy!


Da sa stemmen at jeg skulle begynne å unnskylde meg igjen, jeg hadde svarene klare og jeg skrev de faktisk også, i kommentarfeltet. «Takk, men det ble gjort litt på sparket, så det er ikke helt 100», «Tusen takk, men det mangler en del på kroppen enda», «Takk, men jeg burde farget håret først», «Takk, men jeg syns ikke jeg ser helt slik ut i virkeligheten» (selv om de ikke er photoshoppet eller tweaket annet enn normale justeringer), «Takk, men, om-atte, slik og sånn».

Jeg tok meg selv i det, hver gang, og startet på nytt; «Tusen takk, det var veldig snilt sagt», «Wow, for en hyggelig tilbakemelding».


Det er da helt unødvendig å unnskylde meg! Ingen som bryr seg om forklaringene og jeg virker bare utakknemlig.

Jeg hadde det så gøy, at jeg har bestemt meg for å stå mer foran kamera! Men da med litt hjelp fra noen bak kamera 😉

Hvilke unnskyldninger har du for å ikke ta After Dark – boudoir bilder?


PS!!!!

Har du sett det??? Det er en helt egen «avdeling» for After Dark – boudoir fotografering på hjemmesiden min! Den er fortsatt under konstruksjon, men du finner litt der allerede! Alt som har med After Dark å gjøre, ligger under den fanen!

SJEKK HER: AFTER DARK – BOUDOIR FOTOGRAFERING

>