fbpx

Storm blåser hatten av deg!

I dag har jeg en riktig godsak til deg og den kommer i form av en 14 dager ung gutt, født 5.oktober som heter noe så søtt som Storm. Hold på hatten, for denne kjekkasen er så søt at han kanskje blåser den rett av!

 

 

Jeg husker godt første gang jeg møtte familien. Da var det Leon, storebroren til Storm, som kom til sin 1 års fotografering i studio for 3 år siden.

Leon var passe sjenert til å begynne med, men tinte opp etterhvert, og vi fikk mange fine blinkskudd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så kom jammen den herlige, lille familien tilbake i 2016. Denne gangen var hele familien i fokus i tillegg til Leon.

Lill Mari og Martin så skjønne og alle sammen bare harmonerte så godt sammen. Jeg skjønte umiddelbart at de var fantastiske foreldre og de hadde god energi sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fine Lill Mari tok igjen kontakt i fjor høst og ønsket oppdatere familiebildene. De ønsket denne gangen å være utendørs, noe jeg ELSKER! Det var bikkjekaldt, sno i lufta og det var tykk rim her og der. Men jammen holdt de ut og resultatene ble nydelige! Det kjens ut som om det bare var over-igår jeg fotograferte Lill Mari, Martin og Leon i en herlig familiefotografering på stranda. Jeg fatter ikke at det allerede er 1 år siden.

Etter familiefotograferingen kjøpte de mange av bildene. Blant annet denne veggkolleksjonen.

 

 

 

Siden vår siste fotografering gikk så perfekt, ble jeg veldig glad da Lill Mari tok kontakt veldig tidlig i svangerskapet og fortalte hun var gravid og ville komme til meg igjen, for å ha nyfødtfotografering. De er bare verdens beste og jeg er så takknemlig.

 

Storm kom til verden 5. oktober. Masse hår og veldig søvnig. Med litt mat underveis holdt vi vel på i ca 3 timer, noe som er ganske vanlig ved nyfødtfotografering. Spesielt om jeg skal ta søskenbilder i tillegg. Jeg begynte med søskenbildene, slik at Leon og Martin kunne gå til lekeparken og få ut litt energi.

Han var så perfekt og fin å samarbeide med. Beviset ser du åpenbart i bildene under. Storebror Leon var også med. Han var ikke like interessert i å stille opp på bilder denne gangen, men vi fikk allikevel et fint søskenbilde, akkurat slik Lill Mari og Martin ønsket. (Storebror var nok mer interessert i å få med seg pappa til lekeplassen rett ved studio ?)

 

Lill Mari ønsket at nyfødtbildene skulle matche familiebildene og endte opp med å kjøpe denne veggkolleksjonen, sammen med flere andre bilder.

 

 

Må si jeg gleder meg fælt til å møte Storm og hans fine familie igjen, når han er større.

 

Skulle du ønske deg like flotte bilder av din baby, som Lill Mari og Martin fikk av Storm?

Ta kontakt, så finner vi ut om jeg kan hjelpe deg med dine ønsker.

 

 

 

 

next one

Introduserer Mini meg!

>