fbpx

Slik får du enda mer glede av bildene!

Akkurat som om du ikke har nok glede av bilder kun av din skjønne baby, så er det noe du kan gjøre for å få de ENDA mer personlige 🙂

Personlig

Kan du gjette hva jeg veldig ofte blir spurt om når det gjelder nyfødtfotografering?

Jepp – «Hva skal jeg ha med?»

Svaret er såre enkelt, baby, smokk (om det brukes enda) og mat til babyen (om du ikke har selvlaget 😉 ). Men vet du hva? For å få bildene dine enda mer unike, kan du ha med noe hjemmefra. 

Barselgave

Har storebror gitt babyen en søt bamse? Bare tenk så stolt han blir da han får se gaven sin på bildene sammen med babyen. 

Baby med søt bamse fra storebror.
Denne fine jenta hadde med seg bamse som hun hadde fått fra storebror.

Hobby

Jeg kan tenke meg at du eller pappa’n til babyen har en eller annen hobby, noe dere finner veldig interessant eller har en lidenskap her i livet. Det kan være hva som helst. Det er mange muligheter for å kunne få med dette på noen bilder også. Her er det kun fantasien som setter grenser; verktøy, bøker, gitar, baking, sport, tv, scrapbooking osv. 

Hjemmelaget

Er du så heldig at den halv-skrullete tanta di er en racer med strikkepinnene og hun har gitt den lille det nydeligste teppet du kan tenke deg? Ta bilde av teppet i forkant og send meg, så jeg får se det og planlegge fotograferingen slik at det passer inn, ta det med til fotograferingen og VIPS, har du bilder som INGEN andre har!

Eller er du som meg, plutselig finner du ut at du kan strikke og har strikket en søt romper eller body? 

Hjemmelaget er gull og så veldig koselig å bruke.

Fineste babyen koser seg i hjemmelaget garn-kurv.
Mamma hadde også med dette kule hjemmestrikkede teppet.

Barndommens gode minner

Noe av det søteste en kunde tok med til fotograferingen, var pappa’s egne barnesko. Så fantastisk søtt. Vanvittig kult å ha med noe fra man selv var baby, så let i loft og kjeller, kanskje finner du en gjemt skatt som hadde vært kult å ha med!

Hva er IKKE lurt å ha med

Noe som ikke er så veldig lett å få med på nyfødtbilder, kan være smykker. Det er ofte lurt å vente med det til en senere fotografering 😉

Altfor store bamser eller «vanlige» babyklær kan gjerne ligge igjen hjemme. Ikke bare på grunn av praktiske årsaker som at store bamser kan bli en utfordring å få med på bildene, men vanlige babyklær viser ikke frem babyen slik vi ønsker. 

Selvfølgelig ingen regler uten unntak 😉
Noen ganger må man bare få medbrakte klær til å fungere på bildet 😉

Om du ønsker å ha med egne klær, pass på at de er små nok, så de sitter etter 🙂

Slik gjør du om du ønsker å ha med noe

Gi beskjed til meg at du ønsker å ha med noe hjemmefra. For å få en ekstra stjerne i margen, tar du bilde av teppet/bamsen/gjenstanden og sender meg på mms eller mail noen dager før fotograferingen. På den måten får jeg planlagt fotograferingen, farger og rekvisita som passer med gjenstanden.

Jeg håper du har fått litt inspirasjon til å ville ta med noe hjemmefra, som gjør dine bilder enda mer personlig.

Hva ville du tatt med? Legg gjerne igjen en kommentar og la meg få høre hva du ville hatt med.

next one

Storm blåser hatten av deg!

>