fbpx

Queen – Linda Therese

Tenk at jeg skulle være så heldig å få Linda Therese inn i studioet mitt! Det var faktisk moren hennes som fikk henne til å melde seg på, for selv om Linda Therese er overvektig, liker hun kroppen sin og er ikke det minste sjenert!

Jeg spurte Linda Therese om hun ville dele sin historie med oss og fantastisk som hun er, sa hun JA! Jeg håper du kan ha nytte av å lese dette, jeg fikk i hvert fall satt ting litt i perspektiv og er evig takknemlig for dette.


Dette er litt om meg, Linda Therese Søndberg Branderud.

Jeg er 30 år, kommer fra Årnes og er utdannet sykepleier. Jeg har to biologiske barn, gutten min på 7 år og jenta mi på 7 mnd. I tillegg har jeg fire andre barn, som jeg ikke har født, men som i like stor grad er mine. Det er en gutt på 13 år, og tre jenter på 11 år, 7 år og 4 år. Jeg elsker dem alle betingelsesløst, selv om vi har en hektisk hverdag.

Ondartet eggstokkreft

Jeg går for tiden hjemme, fordi det har vært vanskelig å starte i jobb igjen etter at jeg ble operert to ganger i november og desember 2016 for ondartet aggressiv eggstokkreft.

Hverdagen ble vanskelig og rar en periode, og det har tatt tid å venne seg til kroppen igjen. Men med fantastisk støtte av familien min, så har jeg kommet meg på beina igjen.

Nå for tiden driver jeg og forbereder mitt og min fabelaktige samboers bryllup neste år. Jeg gleder meg veldig til å prøve brudekjoler, men prøver å gå litt ned i vekt først, sånn at jeg kan finne en kjole som sitter perfekt. Hunden vår Memphis er bare glad for at jeg prøver å gå ned i vekt, for da blir det ekstra lange turer. Jeg liker ikke å gå turer på asfalt med biler og bråk, så vi går i skogen.

Sommerferie på få kvadrat og hektisk hverdag

I dag var barnas første skoledag etter ferien. Det var både deilig og rart. Vi har kjørt over 500 mil med campingvogn i ferien og opplevd mye fint. Seks barn, to voksene og en hund i campingvogn krever en del organisering, men det er nesten lettere å være på tur med så mange, enn å være hjemme. Vi har mye mindre ting og klær i vogna, så det blir mindre rot.

Her hjemme kommer jeg aldri i mål med klesvask, uansett hvor hardt jeg prøver. Heldigvis er samboeren min flink til å ta oppvask og støvsuge, så jeg slipper det etter å ha lagd mat og gjort alt annet med barna. Han jobber nemlig turnus og kan plutselig være borte opp mot 16-18 timer i døgnet. Så jeg og barna må klare oss mye selv. Vi har fått en ganske fin rutine med skole, lekser, middag og kveldsstell da.

Modell til After Dark – boudoir fotografering

Så over til hvorfor jeg ønsket å bli fotografert. Mamma mente at jeg var den perfekte kvinne til en fotografering, fordi jeg liker kroppen min og ikke er sjenert med den, selv om jeg er overvektig.

Jeg liker meg, men selvtilliten fikk en skikkelig boost når jeg så hvor bra bildene ble. Man får aldri til så fine, intime og ærlige bilder med en selfie. Opplevelsen var morsom og jeg ble så godt møtt med engang jeg kom til studio. Jeg koste meg masse fra første sekund og tiden gikk bare altfor raskt.

Anbefaler alle damer til å gjøre dette!

Jeg vil absolutt anbefale alle til å gjøre dette minst en gang i livet, spesielt hvis man ikke føler seg helt fornøyd med deg selv. Man får ett mye mer positivt inntrykk av hva andre ser ved en selv og selv om man ikke skal dømme seg selv etter hva andre synes, så er det ganske kult å høre folk si WOW over bildene dine.

Og WOW er vel akkurat det man kan si, både av bildene og hele Linda Therese!

Tusen takk for at du ville dele med oss <3

next one

13 grunner til å ta After Dark boudoir fotografering

>