fbpx

BILDEPAKKER OG VEGGKUNST

Jeg bruker norsk leverandør av kvalitetsprodukter. Nettopp for at du fortjener det beste, både av kvalitet og garantier. Produktene er håndlaget med omsorg og av folk som kan faget sitt.

Portrettproduktene har livstidsgaranti mot bleking og alle veggproduktene kan tørkes godt av med en fuktig klut.

Pris på bildepakkene begynner på 10 497.

Selvfølgelig viser de følgende bildene ikke noen av produktene rettferdighet. De må ses fysisk. Så du er hjertelig velkommen i studio for å kjenne og se de selv, helt uforpliktende!

DIAMANT

En bildepakke der du får det beste av det beste. Her får du 20 av dine aller mest fantastiske bilder i spesial designet kvalitetsalbum i 25 x 25 cm med matchende boks. Alt håndlaget i Norge.

RUBIN

En bildepakke der du får en nydelig håndlaget fotobok 20 x 20 cm med dine utvalgte 15 bilder.

SMARAGD

Nydelig fotobok på 15 x 15 cm med dine 10 utvalgte bilder. Samme flotte bok som over.

AMETYST

5 av dine favoritt bilder i 13 x 18 cm i premium print liggende i diamantskimrende mappe.

TOUCH

Kvalitetsprodukt til veggen i stilren design. Bildene blir tykket på premium print papir og festet på mdf plate. Den glatte og rene overflaten viser virkelig bildet i sin rett. Kanten er i aluminium som gir et unikt preg. Kan kjøpes i tillegg til bildepakke.

BONDFRAME

Stilrent produkt i høy kvalitet for å henge bildet på veggen. Bildet monteres på en sandwichplate av aluminium og sort PVC. Platen er stabil og med helt jevn overflate, noe som gjør den lekker i store størrelser. Bak platen er det en sort treramme som oppheng, slik at platen ikke henger helt inntil veggen. Kan kjøpes i tillegg til bildepakke.

Bilde kommer.

MOBILAPP

Du har vel ikke gått så mye ut av komfortsonen og endelig følt at du lever igjen og fått ditt sexy jeg tilbake uten å skulle skryte massivt til dine venner? I tillegg til bildepakken din, kan du kjøpe din egne mobilapp, slik at du enkelt kan vise dine venninner hva du har vært så tøff og gjort!

>