fbpx

Det handler ikke om å være vakker for andre. Det handler ikke om å være vakker i følge "reglene". Det handler om å vite at du er god nok og at ditt ytre skall er det minst viktige ved deg!

Hei! Jeg er Rina-Bodil! Jeg er en sprudlende og positiv tobarnsmamma, som syns det er fantastisk å få ha så mange vakre og inspirerende damer innom studio! Det gir en helt spesiell følelse å få høre deres historier og gi dem bilder som kan hjelpe til å bedre selvbilde og selvfølelsen.

Du vil få portrett som viser hvor vakker du er. Bilder som gjør at du føler deg sterk, sexy og feminin. Du fortjener kun det aller beste!

Det er vel en underdrivelse å si at jeg liker fotografering. Jeg ELSKER fotografering. Det å se alle de herlige damene faktisk like bilder av seg selv og begynne å venne seg til tanken om at «jeg ser faktisk ikke så værst ut», er det mest givende jeg har opplevd. Tanken på å hjelpe andre med å få den gode følelsen, sitter sterkt i meg og gjør at jeg vil gi mitt aller beste.

Jeg har gått flere fotokurs. Blant annet har jeg vært på foto-workshops med Mona Nordøy. Ellers har jeg tatt nettbaserte fotokurs; nyfødtfoto, barnefoto og familiefoto og ikke minst boudoirfoto. Sistnevnte har jeg også sertifisering i.

Her er noen uttalelser fra kunder som har vært hos meg:

Ingen sak og være modell, når fotografen er så rå 😀
Flink på og gi ros, flink på tilbakemeldinger som gjorde at jeg følte meg smashing 🙂
☆man trenger ikke være tynn, for og være vakker☆
Takk, jeg  storkoste meg fra start til slutt 😀
Og skal anbefale deg til alle 🙂

– Silje

Tusen takk for fotograferingen ? du fikk meg virkelig til å føle meg vel i min egen kropp, til tross for mange komplekser. Gleder meg til å se de ferdige bildene ?
Kristine

Fakta om Rina-Bodil

* er helt avhengig av Yogi te
* elsker å være ute og går tur med hunden stort sett hver dag
* liker å reise
* kan ikke leve uten dyr i huset
* digger strikking og har nok litt for mye garn hjemme
* er en skikkelig gjør-det-selv-dame

Jeg fotograferer i studioet mitt Flisa, som ligger ca 45 min sør for Elverum og ca 45 min nord for Kongsvinger. Jeg fotograferer vakre damer (evt ute om været og temperatur tillater).

Problemet ditt er ikke kroppen din, men hva du tenker om den. Og hva du tenker om deg selv.

>