fbpx

Om meg

Fotografier er sang for øyet - Tom Waits

Hei! Jeg er Rina-Bodil! Jeg er en sprudlende og positiv tobarnsmamma, som syns det er fantastisk å ta vare på øyeblikkene vi har med de aller kjæreste rundt oss! Det gir en helt spesiell følelse å få dokumentere mennesker i alle aldre. Dere vil få portrett som vekker varme og gode minner. Tidløse portrett som dere kan nyte i flere år fremover, på og i produkter dere kan vise barnet når det blir større og ikke minst, henge på veggen. Portrett som blir satt pris på av familie og venner. Portrettene får dere kjøpt på fantastiske og unike produkter av ENESTÅENDE kvalitet som varer i flere tiår! Deres portrett fortjener å vises frem daglig og det skjer ikke på en minnepenn i skuffen eller i en mappe på pcen. Mine kunder fortjener kun det aller beste!

Det er vel en underdrivelse å si at jeg liker fotografering. Jeg ELSKER fotografering. Alt fra å knipse bilder av små, små detaljer, til flotte solnedganger, barn og dyr. Det er så gøy å se på bildene etterpå, i et flott album eller hengende på veggen, snakke med barna om opplevelsene og kjenne på følelsene fra den tiden portrettet ble tatt. Tanken på å hjelpe andre med å få den gode følelsen, sitter sterkt i meg og gjør at jeg vil gi mitt aller beste.

Jeg har gått flere fotokurs. Blant annet har jeg vært på foto-workshops med Mona Nordøy. Ellers har jeg tatt nettbaserte fotokurs; nyfødtfoto, barnefoto og familiefoto. Sikkerhet er alltid viktig, men kanskje spesielt viktig ved nyfødtfoto. For at du skal føle det trygt å overlate din kjære baby til meg for noen timer, har jeg nylig frisket opp kunnskapene med nettbasert sikkerthetskurs med Ana Brandt og Kelly Brown. Her er noen uttalelser fra kunder som har vært hos meg:

Tusen takk for en veldig fin fotografering! Vi satt igjen med et veldig positivt inntrykk og syns du er kjempeflink. Vi vil absolutt kontakte deg ved neste anledning! – Kim

 

Utrolig fine bilder! Var veldig vanskelig å velge. Glad jeg valgte akkurat deg til å ta bilder av min lille frøken! – Pernille

 

Fakta om Rina-Bodil

* er helt avhengig av en sjoko-kaffe hver dag
* elsker å være ute og går tur med hunden stort sett hver dag
* liker å reise
* kan ikke leve uten dyr i huset
* digger strikking og har nok litt for mye garn hjemme
* er en skikkelig gjør-det-selv-dame

Jeg fotograferer i studioet mitt Flisa, som ligger ca 45 min sør for Elverum og ca 45 min nord for Kongsvinger. Jeg fotograferer nyfødte i studio (evt ute om været og temperatur tillater). Ved helt spesielle tilfeller drar jeg på hjemmefotografering.

Å fotografere er å holde pusten - Lars Saabye Christensen