fbpx

After Dark - boudoir

"Å herregud, for en ut-av-dæ-sjæl-opplevelse!"

Klisjè? Ja, men slik følte en vakker "queen" etter sin After Dark - boudoir fotografering.

For hos meg er alle «queens»!

Du vil se deg selv i et nytt lys, føle deg vakker, sterk og som om ingenting i verden kan stoppe deg!

Det er på tide å få sitt sexy-jeg tilbake, uten unnskyldninger, uansett form, høyde, farge eller status.

Her er det ingenting som heter «når-perfekt», her heter det «perfekt-akkurat-nå»! 

Hva er egentlig After Dark - boudoir fotografering?

After Dark - boudoir fotografering er så mye mer enn lettkledde damer i sexy undertøy.

Noen kommer etter at de har fått barn, fordi de er mer oppmerksom på hvordan kroppen forandrer seg og vil ha bilder før det er "for sent". Andre kommer fordi de har overvunnet kreft eller andre sykdommer og vil feire livet.

Jeg har også hatt fantastiske queens som har såkalt "vanlige" hverdager, men ønsker å tøye grenser og få tilbake sitt sexy jeg.

Du har kanskje en stressende hverdag der du ikke prioriterer å dulle med deg selv? Det er også en veldig god grunn til å komme; bli dullet med, sminket, slappe av og leke litt "modell" for en liten stund.

Det er vanskelig å ta ett skritt tilbake og sette pris på hva vi har og hvem vi er. Boudoir hjelper deg med å feire deg selv og se deg selv gjennom andres øyne. Tenk så kult det er som 90- åring og smile og se på bildene av deg selv. De bildene du tok for 30-40-50 år siden!

Jeg kan ikke fortsette å hate kroppen min, så jeg tok denne utfordringen for å overbevise meg om at jeg ser grei ut, jeg også. - Marie

>