fbpx

Nyfødt på 27 dager!

Du kan ikke tro de flotte bildene jeg fikk av denne 27 dager gamle jenta!!!

 

For å ta bilder av nyfødte, har jeg satt en «tidsramme» på rundt 5 – 14 dager etter fødsel. Men regler er til for å brytes!

Denne fantastisk fine frøkna kom til meg da hun var 27 dager ung <3 Absolutt ikke noe problem! Jeg måtte bare forandre mine (og foreldrenes) forventninger til hva slags resultater vi kunne vente oss. Jeg må alltid «lytte» til hva babyen vil og ikke vil, så det var ikke noe annet å gjøre her heller 😉

 

Denne jenta var veldig liten ved fødsel, så selv med sine 27 dager, var hun ikke større enn andre nyfødte.

 

Siden foreldrene hadde fulgt mine råd for en vellykket fotografering, sov hun godt gjennom mesteparten tiden vi hadde sammen. Selvsagt ble det en liten lunsjpause, men skulle bare mangle da man jobber så hardt 😉

Hun fikk flaske i tillegg til amming, og jeg var så heldig å kunne gi henne mat 🙂 Føler meg skikkelig priviligert som får lov til å håndtere de aller minste.

 

I tillegg til herlige sovebilder på «sekken» min, dro jeg frem litt rekvisita. Jeg har så glad i å putte babyer i noen av de mange forskjellige bøttene, kurvene etc, jeg har og resultatene her ble fabelaktige 😀

Og den nyinnkjøpte stolen virket PERFEKT!

 

Har du lyst på slike bilder av din nyfødte prins eller prinsesse?

Fyll ut skjemaet, så gleder jeg meg til å bli bedre kjent med deg!

next one

Gravid modell søkes!

>