fbpx

Forventninger

TIDLØSE
MINNER

Start til slutt

Når du tar kontakt med meg, svarer jeg deg så snart jeg kan, senest innen en arbeidsdag. Vi setter opp tid for en samtale på telefon for å finne ut om jeg er rett fotograf for deg. Jeg vet jo ikke om jeg i det hele tatt kan hjelpe deg, før vi har snakket sammen og jeg vet mer hva du er ute etter.

Om du ønsker å samarbeide med meg, sender jeg deg en forespørsel på mail. Denne forespørselen inneholder avtale, kontrakt og et kundeskjema. Jeg sender også en faktura som, så snart den er betalt, garanterer din fotografering.

Du får så en guide spekket med tips til hvordan du kan forberede deg, slik at vi kan ha enda større sjanser for ønsket resultat! Der står det også hva du kan ta med deg til fotograferingen.

Om det er noe som er uklart, er du velkommen til å stille spørsmål når som helst i prosessen!

Fotograferingen

Fotograferingen foregår i studioet på Idrettsvegen 37, 2270 Flisa, eller annet avtalt sted.

Du kommer til mitt varme studio der alt er tilrettelagt for deg. Vi ser gjennom klærne du har med, sminker og ordner hår. Dette tar ca 1 time. Så fotograferer vi i ca 1 time. Du trenger ikke ha noe erfaring med posering, jeg tar meg av dette. Både viser deg og rettleder deg.

Etter fotograferingen

Etter fotograferingen kan du slappe av i 30-60 minutter i studio, mens jeg sorterer bildene.

Så kommer den mest spennende delen; du får se bildene! Om du syntes det å bli fotografert var litt surrealistisk, er det å se seg selv på en tvskjerm enda mer rart.

Du får se alle bildene i farger og noen versjoner i sort/hvitt. Jeg blar gjennom alle en gang, også ser vi på de i «bolker» etter poseringer og bakgrunner. Da begynner du å velge de du ønsker i din bildepakke. Det kan føles overveldende å skulle velge bilder, men jeg skal hjelpe deg og jeg lover at vi kommer i mål med akkurat de bildene du liker best.

Betaling for bildene skjer umiddelbart. Enten om du vil betale gjennom nettbank eller Svea Finans, så kan det være greit å ha med bankId eller ha mobilbankId tilgjengelig.

Bestillingsmøte varer ca 1 time.

Når jeg har dine flotte portrettprodukter i hus, avtaler vi levering/sending/henting.

Syns du dette hørtes greit ut? La meg høre fra deg, så finner vi ut om jeg kanskje kan hjelpe deg.

 

>