Forventninger

TIDLØSE
MINNER

Start til slutt

Når du tar kontakt med meg, svarer jeg deg så snart jeg kan, senest innen en arbeidsdag. Vi setter opp tid for en samtale på telefon for å finne ut om jeg er rett fotograf for dere. Vi avtaler dato for en for-konsultasjon, der jeg vil høre hva dere tenker og ønsker ved fotograferingen, vise dere de fantastiske produktene jeg kan tilby og eventuelt planlegge fotograferingen! Denne for-konsultasjonen er helt uforpliktende!

Om dere ønsker å jobbe med meg, fyller vi ut nødvendig papirarbeid og vi avtaler fotografering. For å sikre deres portrettfotografering, betaler dere hele fotograferingen ved avtale.

Dere får så en e-post spekket med tips til hvordan dere kan forberede deg, slik at vi kan ha enda større sjanser for ønsket resultat! Der står det også hva dere kan ta med deg til fotograferingen.

Om det er noe som er uklart, er dere velkommen til å stille spørsmål når som helst i prosessen!

Fotograferingen

Fotograferingen foregår i studioet på Idrettsvegen 37, 2270 Flisa, eller annet avtalt sted.

Dere kommer til mitt varme studio der alt er tilrettelagt for dere. Om det er noe personlig rekvisita dere vil ha med på noen bilder, er det kjempestas! Det setter et mer personlig preg på bildene! Det kan være klesplagg, bamse, teppe, kurv eller lignende.

Etter fotograferingen

 

Etter fotograferingen, avtaler vi et ordremøte. Bestillingsmøte har vi innen 14 dager etter fotografering.

For å skreddersy deres ønsker til deres hjem, ønsker jeg at dere tar bilde av veggene dere ønsker portrettprodukter på. Deretter sender dere bildene til meg og jeg lager flere forslag til løsninger basert det vi snakket om på for-konsultasjonen. Da er det lett for dere å se hvordan hjemmet deres blir seende ut med de flotte portrettene på plass! Dette er et supert verktøy som gjør bestillingen til en lek. Dere ser størrelser og utførelser der og da.

Ved bestillingsmøte får dere se deres flotte portrett! Dere bestemmer og bestiller kun de portrettproduktene dere ønsker.

Portrettproduktene jeg fører er moderne, følger de siste trendene når det gjelder materialer og design og er av enestående kvalitet! Dere får selvfølgelig se demo av disse på vår for-konsultasjon.

 

Ordremøte varer ca 1 time.

 

Når jeg har deres flotte portrettprodukter i hus, avtaler vi levering.

 

Syns du dette hørtes greit ut? La meg høre fra deg!