fbpx

Ta kontakt så finner vi ut om vi er en match og kan ha en morsom stund sammen i studio!

Wohoo!!! Det er bare så fantastisk at du har kommet hit og ønsker ta kontakt med meg! På denne måten kan vi finne ut om jeg i det hele tatt kanskje kan hjelpe deg med det du skulle ønske for dine boudori-bilder. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

 

Du kan veldig gjerne bestille en UFORPLIKTENDE telefonavtale HER, det beste er å få snakket sammen og det er lettere å svare på spørsmål.

Om du heller vil skrive, fortell meg mer om deg selv i skjemaet nederst på denne siden og trykk «SEND». Du vil få en beskjed om at jeg har mottatt informasjonen. Så vil jeg ta kontakt med deg innen 1 arbeidsdag via e-post der jeg svarer på eventuelle spørsmål og avtaler tid jeg kan ringe deg. For å vite om jeg kanskje kan hjelpe deg med det du ønsker, stiller jeg deg noen spørsmål, så finner vi ut om vi er en «match».

 

Som mine kunder sier:

Er vi ferdige allerede? Kan vi ikke bare fortsette litt til? – Mari

 

Du er så vanvittig dyktig! Hel-proft fra første stund, samtidig så hjertevarm og tilnærmelig. Denne stunden kommer jeg til å leve lenge på og jeg vil gjerne gjøre dette flere ganger. Og sambo ble mildt sagt ellevill av bildene! Tusen takk! – Camilla

 

Tusen takk for en flott opplevelse! Jeg som var så nervøs før jeg kom i studio, så viste det seg at det var helt bortkastet. Så koselige lokaler, du var så avslappet og naturlig og dette var en deilig stund kun for meg. Jeg ble så overrasket over at bildene ble så bra, det hadde jeg ikke trodd. – Stine

 

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men jeg ser faktisk ikke så «hælvgæli» ut! – Linda

 

 

 

PRIS

AFTER DARK – BOUDOIR FOTOGRAFERING

KR. 3 995,-

Bildekolleksjoner/bildepakker fra kr. 9 995 kommer i tillegg.

Ta kontakt om det er noe du lurer på.

 

Vil du se hvilke After Dark – boudoir avtaler som er tilgjengelige for 2021 eller om du ønsker å booke en, trykk på denne teksten HER.

>