fbpx

INVESTERING

DELUXE
for deg som ønsker alt det herlige en nyfødt kan tilby

Her er det inkludert:

* planleggingsmøte
* fotografering med søsken og/eller familie
* kreativ fotografering
* behandling og klargjøring av 15-30 bilder for fremvisning
* bestillingsmøte der dere får se og bestille bilder fra fotograferingen

Gjelder portrettfotografering av den nyfødte; innpakket i tepper, i søte klær og naken, om ønskelig! Her får du også de virkelig kreative bildene. Denne pakken inkluderer også fotografering av hele familien/mamma/pappa og/eller søsken.

kr. 2500,-
PREMIUM
for deg som ønsker mye, men ikke alt

Inkluderer:
* planleggingsmøte
* fotografering av kun baby
* kreativ fotografering
* behandling og klargjøring av 15-30 bilder for fremvising
* bestillingsmøte der dere får se og bestille bilder fra fotograferingen

Gjelder portrettfotografering av kun den nyfødte; innpakket i tepper, i søte klær og naken, om ønskelig! Her får du også de virkelig kreative bildene.

kr. 2000,-
MINI
for deg som ønsker kun portrett av din lille

inkluderer:
* planlegging
* fotografering i 30 - 60 minutter
* bruk av RB foto's rekvisitter
* informasjon og tilrettelegging
* behandling og klargjøring av 10-15 bilder fra fotograferingen
* bestillingsmøte

Gjelder portrettfotografering av kun den nyfødte. Den lille vil være innpakket i tepper hele fotograferingen.
* Det er selvfølgelig mulig å oppgradere til en av de andre pakkene

kr. 1200,-
PORTRETTFOTOGRAFERING
for deg som ønsker nydelige portrett

inkluderer:
* planlegging
* fotografering
* informasjon og tilrettelegging
* bestillingsmøte

Gjelder portrettfotografering av gravide, baby, barn, søsken, konfirmanter, russ, kjærester og familier

kr. 1700,-

Betaling

Du betaler fotograferingen i sin helhet ved booking. Dette sikrer avtalen vår.

Unike portrettprodukter av høy kvalitet, håndlaget i Norge, kommer i tillegg til fotograferingen. Portrettproduktene, rammer, print og album følger de siste trendene når det gjelder materialer og design! Produktene blir skreddersydd til deres vegger og deres behov! MÅ SES! 😉

For at dere skal få best mulig opplevelse og valuta for pengene deres, velger jeg alltid de beste materialene og tjenestene fra anerkjente leverandører i bransjen.

  Jeg tilbyr delbetalingsplan fra Svea Finans, der dere kan få opptil 6 måneders rentefri delbetaling (etableringsgebyr 299,- + terminavgift 49,-). Det er også muligheter for 12 måneders delbetaling (etableringsbegyr 399,- + terminavgift 49,-  med 4,90% rente) eller 24 måneders delbetaling (etableringsbebyr 599,- + terminavgift 49,- med 4,90% rente)

 

HVA KUNDENE SIER

"Tenk at jeg skulle finne slike fantastiske kvalitetsprodukter på lille Flisa! Og portrettene er enestående! Godt jobba!"

-
Lene

"Helt unik fotograf. Hvert portrett av min lille er et kunstverk."

-
Therese

"Rina-Bodil er en like fantastisk person, som fotograf. Hun har uten tvil blitt den fotografern som ligger hjertet nærmest - de øyeblikkene hun fanger hos mine barn er ubeskrivelig! Det er julaften hver gang beskjeden om de ferdigstilte bildene tikker inn!"

-
Stine

"Av mine 3 barn, har jeg kun tatt nyfødtbilder av den minste. Jeg angrer veldig på at jeg ikke tok av de to første, men desto gladere for at jeg bestemte meg for å fotografere nr. 3! Vil virkelig anbefale Rina-Bodil! Hun var så rolig og tålmodig med lillemann. Gleder meg virkelig til å komme tilbake for familiebilder!"

-
Hilde

"Tusen takk for flotte bilder! Jeg som var litt nervøs for hvordan storesøster ville oppføre seg i studio, men det taklet du med glans! Og om jeg ikke følte meg super-fresh 9 dager etter fødsel, fikk du meg til å føle meg komfortabel og bildene av meg og lillesøster ble nydelige!"

-
Kaia

"Rina-Bodil er en dyktig og ikke minst superhyggelig og blid fotograf. Vi har vært hos henne 2 ganger på 1 år, med sønnen vår, og flere turer vil det bli! Bildene hun tar blir veldig fine, så vil virkelig anbefale denne dama! Rimelig og superbra resultat!"

-
Camilla

"Det var deilig å kunne få en liten stund for seg selv mens du jobbet med den lille! Du er virkelig flink! Leverer nydelig produkt som alltid!"

-
Stine

"Utrolig fine bilder! Var veldig vanskelig å velge. Glad jeg valgte akkurat deg til å ta bilder av min lille frøken!"

-
Pernille

"Tusen takk for en veldig fin fotografering! Vi satt igjen med et veldig positivt inntrykk og syns du er kjempeflink. Vi vil absolutt kontakte deg ved neste anledning!"

-
Kim