fbpx

INVESTERING

Investering – After Dark

After Dark – boudoir fotografering er ikke helt som alle andre fotograferinger. Dette er tid for å roe helt ned, glemme plikter og ansvar og bare nyte tid kun for deg.

Her blir du stylet og sminket og dullet med, vi finner ut hva du skal ha på til hvilke settinger og velger rekvisita.

Så slipper vi alle hemninger løs og har en gøy fotografering! Jeg veileder deg gjennom poseringer, hvor ha hender og føtter, fikser hår og det som trengs.

Etter fotograferingen får du ca. 1 time du kan slappe av i studio, mens jeg klargjør bilder for at du skal få se de samme dag! Det er vel ikke noe som er mer kjedelig enn å måtte vente en uke eller to på å få se bilder etter en fotografering, derfor vil jeg at du skal få se ditt vakre jeg så fort som mulig.

Så kommer den mest spennende delen! Du får se bildene! Jeg må advare deg, det kan hende du blir overrasket av følelser du ikke trodde skulle komme. Du plukker ut dine favorittbilder og vi finner en bildepakkeløsning som passer best for deg ut i fra de bildene du ELSKER!

Alt dette får du for kun kr. 4 497,-!

Kjøp av bildepakke kommer i tillegg og koster fra 10 497.

Fotograferingen betales ved avtaleinngåelse.

Betalingsløsninger

Noe så kjedelig som penger skal ikke behøve å stå mellom deg og din drømmefotografering. De aller fleste ønsker en betalingsløsning og jeg har dette gjennom Svea Finans. Dette kan du få mer informasjon om du ønsker.

Betaling

Du betaler fotograferingen i sin helhet ved booking. Dette sikrer avtalen vår.

Unike portrettprodukter av høy kvalitet, håndlaget i Norge, kommer i tillegg til fotograferingen. Portrettproduktene, rammer, print og album følger de siste trendene når det gjelder materialer og design! Produktene blir skreddersydd til deres vegger og deres behov! MÅ SES! 😉

For at dere skal få best mulig opplevelse og valuta for pengene deres, velger jeg alltid de beste materialene og tjenestene fra anerkjente leverandører i bransjen.

Jeg tilbyr delbetalingsplan fra Svea Finans, der dere kan få opptil 6 måneders rentefri delbetaling (etableringsgebyr 299,- + terminavgift 49,-). Det er også muligheter for 12 måneders delbetaling (etableringsbegyr 399,- + terminavgift 49,-  med 4,90% rente) eller 24 måneders delbetaling (etableringsbebyr 599,- + terminavgift 49,- med 4,90% rente)

HVA KUNDENE SIER

"Tenk at jeg skulle finne slike fantastiske kvalitetsprodukter på lille Flisa! Og portrettene er enestående! Godt jobba!"

-
Lene

"Helt unik fotograf. Hvert portrett av min lille er et kunstverk."

-
Therese

"Rina-Bodil er en like fantastisk person, som fotograf. Hun har uten tvil blitt den fotografern som ligger hjertet nærmest - de øyeblikkene hun fanger hos mine barn er ubeskrivelig! Det er julaften hver gang beskjeden om de ferdigstilte bildene tikker inn!"

-
Stine

"Av mine 3 barn, har jeg kun tatt nyfødtbilder av den minste. Jeg angrer veldig på at jeg ikke tok av de to første, men desto gladere for at jeg bestemte meg for å fotografere nr. 3! Vil virkelig anbefale Rina-Bodil! Hun var så rolig og tålmodig med lillemann. Gleder meg virkelig til å komme tilbake for familiebilder!"

-
Hilde

"Tusen takk for flotte bilder! Jeg som var litt nervøs for hvordan storesøster ville oppføre seg i studio, men det taklet du med glans! Og om jeg ikke følte meg super-fresh 9 dager etter fødsel, fikk du meg til å føle meg komfortabel og bildene av meg og lillesøster ble nydelige!"

-
Kaia

"Rina-Bodil er en dyktig og ikke minst superhyggelig og blid fotograf. Vi har vært hos henne 2 ganger på 1 år, med sønnen vår, og flere turer vil det bli! Bildene hun tar blir veldig fine, så vil virkelig anbefale denne dama! Rimelig og superbra resultat!"

-
Camilla

"Det var deilig å kunne få en liten stund for seg selv mens du jobbet med den lille! Du er virkelig flink! Leverer nydelig produkt som alltid!"

-
Stine

"Utrolig fine bilder! Var veldig vanskelig å velge. Glad jeg valgte akkurat deg til å ta bilder av min lille frøken!"

-
Pernille

"Tusen takk for en veldig fin fotografering! Vi satt igjen med et veldig positivt inntrykk og syns du er kjempeflink. Vi vil absolutt kontakte deg ved neste anledning!"

-
Kim
>