fbpx

Investering – After Dark

After Dark – boudoir fotografering er ikke helt som alle andre fotograferinger. Dette er tid for å roe helt ned, glemme plikter og ansvar og bare nyte tid kun for deg.

Her blir du stylet og sminket og dullet med, vi finner ut hva du skal ha på til hvilke settinger og velger rekvisita.

Så slipper vi alle hemninger løs og har en gøy fotografering! Jeg veileder deg gjennom poseringer, hvor ha hender og føtter, fikser hår og det som trengs.

Etter fotograferingen får du ca. 1 time du kan slappe av i studio, mens jeg klargjør bilder for at du skal få se de samme dag! Det er vel ikke noe som er mer kjedelig enn å måtte vente en uke eller to på å få se bilder etter en fotografering, derfor vil jeg at du skal få se ditt vakre jeg så fort som mulig.

Så kommer den mest spennende delen! Du får se bildene! Jeg må advare deg, det kan hende du blir overrasket av følelser du ikke trodde skulle komme. Du plukker ut dine favorittbilder og vi finner en bildepakkeløsning som passer best for deg ut i fra de bildene du ELSKER!

Alt dette får du for kun kr. 3000,-!

Kjøp av bildepakke kommer i tillegg og priser på bildepakker finner du her:

PRISER BILDEPAKKER

Fotograferingen betales ved avtaleinngåelse.

Du får også bruke kr. 995,- av de innbetalte 3000,- på din bildepakkeløsning.

Betalingsløsninger

Noe så kjedelig som penger skal ikke behøve å stå mellom deg og din drømmefotografering. Jeg har flere betalingsløsninger gjennom SVEA finans. Dette kan du få mer informasjon om du ønsker.

>