fbpx

Introduserer Mini meg!

Helt nytt nå for høsten, er Mini meg! Det er nyfødtportrett, bare i en litt mindre skala. * se introduksjontilbud lenger ned *

Dette er for dere som ønsker nydelige portrett av den lille, på unike, norske og håndlagede produkter, men som allikevel nødvendigvis ikke ønsker «hele pakka». Dere får selvsagt akkurat samme kundeservice, kan velge akkurat hvilke portrettprodukter dere ønsker, får tilrettelegging og skreddersying av både fotografering og portrettprodukter etter deres ønsker.

Den eneste forskjellen mellom Mini meg! og Hei, verden!, er at babyen er innpakket hele tiden og det er KUN baby som fotograferes. Altså ingen nakenbilder, ingen søsken og ingen foreldre. Kun baby, alltid innpakket i et teppe.

Det som er fordelen med dette, er at fotograferingen går ganske kjapt, maks 1 time.

Det som er ulempen (foruten at det ikke blir nydelige nakenbilder, baby i søte klær, kreative portrett og at du ikke selv er med) er at du ikke får nyte så mye alenetid i sofakroken hos meg, med ullpledd, varmt å drikke og godboken du har utsatt så lenge å lese 😉

Skulle du allikevel ønske det, kan du alltids oppgradere til Hei, verden, slik at du kan få enda mer variert og kreative portrett 😉

Se på denne søtingen som var innom for en Mini meg!

 

[flo_mosaic mosaic_id=’1207′]

 

[flo_mosaic mosaic_id=’1231′]

 

Vel, dette var vel ikke så «ille» med tanke på at det er Mini?? 😉

Som introduksjonstilbud, får du ved din portrettbestilling, et 20 x 30 print gratis med på kjøpet! Dette tilbudet gjelder kun om du avtaler en samtale med meg i løpet av oktober, så raska på 😀

Mobil: 917 76 162

E-post: kontakt@rbfoto.no

Her finner du flere portrett av nydelige nyfødte!

Nevnte jeg at alle mine portrettprodukter har livstidsgaranti mot bleking???

Send meg gjerne noen ord i skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg!

 

next one

Hva må alle hjem ha?

>