fbpx

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Jeg vet termindato, men det er jo ikke godt å si når fødselen skjer! Når skal jeg ta kontakt med deg?

Ta kontakt i god tid før termin! Gjerne så snart du vet termindato! På denne måten kan vi samarbeide om å planlegge fotograferingen, slik at vi får det resultatet vi er ute etter. Jeg setter av tid til fotograferingen både før og etter termin, så uansett når fødselen skulle finne sted, har jeg tid! Om du ikke er så tidlig ute, ta kontakt så snart du har født! Jeg har alltids tid til de søte små!

Kan ikke babyen fotograferes før den er 6 uker?

Jo, absolutt! Jeg liker best å fotografere den lille mellom 8-14 dager etter fødsel. Om søsken under skolealder skal være med, vil jeg helst ta bildene 8-10 dager etter fødsel. Selvsagt kan jeg ta bilder av nyfødte som er over 14 dager også!

Selger du bildeprodukter?

Ja, det gjør jeg! Jeg har noen helt unike produkter av fantastisk kvalitet som varer i flere tiår! Avtal gjerne ett uforpliktende møte med meg, så kan du få se hva jeg tilbyr og du selv kan se den fantastiske kvaliteten bildeproduktene har!

Jeg vil veldig gjerne ha alle de digitale filene fra fotograferingen. Er det mulig?

Det er selvfølgelig mulig å kjøpe digitale filer om det er det du ønsker. Det alle mine kunder gjør, er å kjøpe bildeprodukter så de kan se sine bilder hver dag, samtidig som de får både en matchende lavoppløst digital fil med vannmerke for å dele på sosiale medier. Det følger også med matchende filer av de bildene du kjøper (på et produkt) som du kan fremkalle selv på inntil 20×30 cm.

Du, jeg har det alltid så travelt; barn, familie, fritidsaktiviteter. Jeg har ikke tid til å sitte å planlegge fotografering eller komme på et bestillingsmøte!

Jeg vet godt hvordan du har det! Å sjonglere jobb, barn og alt annet som hører med, tar tid. Det er akkurat derfor jeg tilbyr full service! Det tar ikke mange minuttene å snakke på telefon for å planlegge en fotografering. Bestillingsmøte tar ca 1 time. Det som er så flott med bestillingsmøte, er at da kan du/dere sitte ned i rolige omgivelser og slappe av og nyte de fantastiske bildene jeg har knipset. Du får veiledning om hvilke produkter som passer, ikke bare noe du trenger å gjette deg til selv, på en nettbutikk. Og når bestillingen er på plass og produktene betalt, kan du bare glemme alt sammen, så leverer jeg (eller posten om du bor litt lenger unna) dine unike bildeprodukter. Fiks ferdig!

Kan jeg komme med ønsker/forslag til fotograferingen?

Helt klart! Vi vil ha en samtale eller to før fotograferingen, der du kan komme med innspill til hvordan du ønsker dine bilder skal være!

Jeg har hørt at nyfødtfoto kan ta lang tid!

Det kan ta 3 – 4 timer. Noen ganger går det kjappere, andre ganger kan det ta litt lenger tid. Dette kommer helt ann på samarbeidet med babyen. Uansett, kan det være greit å ikke ha noen flere avtaler denne dagen. Om du går for MINI-pakken, er det hele unnagjort på en time.

Hva om babyen bare gråter?

Før fotograferingen, vil du få en liste med forberedelser, der du forbereder babyen best mulig. Jeg opplever at det er veldig hjelpsomt med å få baby søvnig. Om det ikke hjelper, forsøker jeg en god stund å få baby til å roe seg. Jeg har mange gode hjelpemidler og lure triks! Uansett er babyens ve og vel det viktigste og ser jeg at vi ikke får gjennomført ønsket plan, tilbyr jeg dere å komme en annen dag, uten ekstra kostnad!

Det hadde vært fint å ha med søsken på noen bilder, men jeg er usikker på om det er gjennomførbart!

Ha gjerne med søsken! Ikke alle samarbeider like godt, men jeg er sikker på at vi får til et resultat du vil verdsette i mange år! Om søsken skal være med, begynner jeg med fotografering av de, slik at de slipper å være her gjennom hele nyfødtfotograferingen. Du må da eventuelt ha med noen som kan dra med storesøsken så snart de er ferdig foran kamera.

Det hadde vært koselig å være med på noen bilder av meg og baby, men jeg skulle jo gjerne vært kvitt babyvekten!

Jeg er helt sikker på at jeg kan ta bilder av deg og din baby som du vil minnes med kjærlighet! Jeg har mange ideer til posering av både deg og baby, som er flatterende! Og jeg vet at når barnet blir eldre, vil det verdsette disse bildene høyt! Barn elsker å se på bilder av sine foreldre og seg selv sammen!

Det høres litt slitsomt ut å måtte dra ut av hjemmet.

Som nybakt mamma har man ofte mest lyst til å bli hjemme med den lille. Om du ikke skal være med på noen bilder, er det kun å møte opp i studio med baby. Både baby og du kan gjerne komme i pysj om dere vil! Når dere kommer hit, er det jeg som tar over og du kan bare slappe av med en kopp varm drikke og favoritt lesestoff.

Tilbyr du hjemmefotografering av nyfødte?

Dessverre gjør jeg ikke det pr. dags dato. Det er kun i helt spesielle tilfeller.

Har du profesjonelt utstyr?

Ja, jeg har profesjonelt kamera, linser og lys.

Tar du portrett av familier og konfirmanter?

Selvsagt! Selv om jeg spesialiserer meg på nyfødtfotografering, blir jeg gjerne med din flotte familie eller spreke konfirmant ut og tar uforglemmelige portrett!

Send meg gjerne de spørsmålene du ikke har fått svar på!