fbpx

SPØRSMÅL og UNNSKYLDNINGER

Dette er LANGT utenfor min komfortsone, men jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe slikt. Skal jeg gå for det, eller skal jeg droppe det?

Det er mye som føles ukomfortabelt, som dessverre hindrer deg i å gjøre ting du virkelig har lyst til! Jeg kan love deg at 99% av de flotte damene som kommer til meg, hverken digger å være foran kamera eller syns dette virker komfortabelt. Men vet du, etter bare noen minutter foran kamera, er det slik at det viser seg å være gøy! Jeg vil rett ut slett utfordre deg litt her og nå; BARE GJØR DET! Om du virkelig har lyst, så gjør det. Det er bare hjernen din som prøver å overbevise deg om at du har det bedre godt inne i komfortsonen, og den har rett. Der har du det godt – men kjedelig. Våg litt, slå håret litt løs og kjenn at du lever! Hva er egentlig det verste som kan skje?

Er dette bare for damer som ikke liker kroppen sin?

Nei, nei, nei. Dette er for alle damer over 18 år som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige. Om du ønsker å fotografere deg med det ønsket å gi bildene i gave til din partner, er du selvfølgelig like velkommen som alle andre! Og det er bare fantastisk at du er glad i kroppen din og vil feire den sammen med meg!

Jeg liker IKKE kroppen min. Det er vel egentlig noe av det siste jeg vil ha på bilder. Og den magen da….

Jeg forstår veldig godt at det kan være litt ekstra utfordrende å skulle kle av seg og ta bilder halvnaken om du ikke er glad i kroppen din. Kanskje du kan se på dette som et hjelpemiddel og et steg i å kunne akseptere og respektere kroppen din? Vi blir bombardert tusenvis av ganger daglig, om hvordan media og andre mener vi skal se ut, at vi har blitt helt desorienterte med hva som faktisk er en normal kropp. Det å se på bilder av «virkelige» kropper, er et viktig steg for å bli normalisert igjen. Alle kropper er normale, også din, uansett hvilken fasong og størrelse du er. Og jeg er ganske sikker på at du ikke vil angre for at hadde en After Dark – boudoir fotografering.

Men du, jeg er rett og slett for gammel!

Det kan jeg aldri tro! Vi blir aldri for gamle til å ha det gøy, leve litt, finne på noe sprøtt eller ha fine bilder av oss selv! Jeg har hatt damer i 70- års alderen og de ROCKA sin fotografering. Det er bare du selv som setter egne begrensninger.

Kan jeg komme med ønsker/forslag til fotograferingen?

Helt klart! Vi vil ha en samtale eller to før fotograferingen, der du kan komme med innspill til hvordan du ønsker dine bilder skal være!

Jeg må gå ned 15 kg først!

Hvor lenge har du brukt den unnskyldningen for å ikke gjøre ting? Hvor lenge har de 15 kg’ene hindret deg i noe som virkelig er morsomt, bare fordi du tror alt blir bedre når du er 15 kg mindre? Du lever her og nå, du er vakker nå, du er vakker 15 kg mindre. Du syns kanskje jeg er «hard», men innimellom trenger vi alle et spark bak. Ikke la noen kilo hindre deg i å leve livet. Ta bilder nå, så kan du ta «etter-bilder» når du har gått ned de 15 kiloene!

Send meg gjerne de spørsmålene du ikke har fått svar på!

>