fbpx

Hvordan bestille din nyfødtfotografering.

Det dukker opp mange spørsmål rundt det å bestille nyfødtfotografering. Det er jo ikke godt å vite når mageboeren har tenkt å komme, så å finne noe tidspunkt kan bli litt «tricky».

Her er det jeg har å foreslå:

Kontakt meg enten så snart du vet termindato eller senest i uke 30. Da blir du, etter en telefonsamtale, invitert til studio for en uforpliktende samtale, der vi finner ut om jeg kanskje kan hjelpe deg med de bildene du ønsker.

Om du da finner ut at du føler du kan stole på meg og at jeg kan hjelpe deg med dine ønsker, betaler du for fotograferingen for å garantere din plass. Jeg setter av tid både før og etter termindato, slik at du er sikret fotografering uansett når den lille skulle dukke opp.

Vi har da all planlegging på plass og alt tilrettelagt i god tid FØR fødsel og du kan krysse av enda en «boks» du slipper å stri med rett etter fødsel. Det kan være stressende nok å få baby, ha barselbesøk osv, om du ikke skal måtte bekymre deg for fotograferingen i tillegg. Bare det å vite at du har møtt meg tidligere, sett hvilke løsninger som passer deg og alt er på plass, gjør at du kan stole på prosessen og avgjørelsen din og komme til fotograferingen avslappet og komfortabel. Og det, min venn, er det mest viktige!

Så snart som mulig etter fødsel, gir du meg en beskjed, på den måten du foretrekker (sms, mail, facebook, brevdue): » JUHUUUU, NÅ HAR JEG FØDT!» og vi finner passende tid innen 14 dager etter fødsel.

Verre er ikke det 😉

Om det skulle bli slik at du ikke tar kontakt før enn etter fødsel, så skal jeg forhåpentligvis finne en tid uansett. Men siden jeg ønsker at du skal bli godt kjent med prosessen og vi bli bedre kjent med hverandre, er det aller beste at vi har alt på plass før fødselen.

Ta action i dag og få på plass en ting til før fødselen; ta kontakt med meg i dag, så får jeg høre mer hva du tenker og ønsker.

Mobil: +47 917 76 162

E-post: kontakt@rbfoto.no

 • Jeg vil gjerne være med i trekning om nyfødt fotografering/gavekort. Har termin 13.02!
  Håper det blir oss ??

  • Hei, Anna!
   Da må du gå inn på siden for giveawayen igjen og logge inn med en av «knappene» i den «boksen». Da kommer skjemaet opp som du fyller inn opplysningene dine. Trekningen foregår gjennom dette systemet og jeg har ikke mulighet for å legge deg inn manuelt.
   Send meg en e-post: kontakt@rbfoto.no om du trenger hjelp.

   Lykke til!

   Hilsen Rina-Bodil

 • next one

  Slik får du enda mer glede av bildene!

  >