fbpx

Hva må alle hjem ha?

Alle hjem må ha noe som holder rede på dagene, og jeg har akkurat det du og alle andre ønsker 😉

KALENDER!!!! 🙂

Altså, dette er den nydeligste kalenderen jeg har sett i mitt liv! Og jeg kan trygt si at jeg har sett noen opp i gjennom årene 😉

Så har du tenkt på å gi noe som besteforeldre, faddere, tanter og onkler virkelig setter pris på, er dette en MEGET sterk kandidat! De aller fleste setter stor pris på portrettgaver, både til jul og bursdag (og ellers i året 😉 ).

Som om ikke portrettene er nydelige nok, så kommer de så absolutt til sin rett på denne vanvittig flotte kartongen med diamant-finish. Ingen videoer eller bilder av denne kalenderen, rettferdiggjør utseendet på noen som helst måte! Den må rett og slett bare ses! Den kjens bra ut også 😀

Se for deg motivet av den/de viktigste i ditt liv, foreviget her….

Dette er Rolls Roycen av alle kalendere, det er jeg helt sikker på 😉 😀

Og skal jeg fortelle deg en hemmelighet som er helt KONGE??? Desto flere du kjøper, desto mindre betaler du pr stk!!!

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om fotografering og ønsker til julegaver og portrettprodukter til ditt eget hjem!

Mobil: 917 76 162

E-post: kontakt@rbfoto.no

next one

Eventyrstund!

>