fbpx

Gravid modell søkes!

Etter nyfødtfotokurs, er jeg nå endelig i gang med gravidfotokurs!! Det er så fantastisk gøy og en hel del ny lærdom som skal inn! Det viser seg å være ganske annerledes enn å fotografere flotte nyfødte, barn og familier 😉 Jeg visste jo forsåvidt det, derfor meldte jeg meg på kurs!

Jeg er selvsagt på utkikk etter en gravid, flott jente. Du må være gravid i uke 32-36 og kunne bevege deg noenlunde greit. Ha gjerne med pappaen også, så får vi med han på noen bilder!

Tid for fotografering er: ONSDAG 31. MAI kl. 9.30. Det blir KUN studiobilder!

 

Som lønn for strevet, får du 3 gratis bilder, som du velger ut fra 15 stk. Du kan selvfølgelig kjøpe flere om ønskelig!

Jeg kommer garantert til å bruke bildene i sosiale medier, nettsiden min og bloggen, så vet du det!

Høres dette spennende ut? Fyll ut skjemaet under!

 

next one

Melkebad!

>