fbpx

Forventninger vs. realitet

Dette handler om forventninger noen har til sin After Dark – boudoir fotografering. Så jeg er her for å bryte det ned for deg. Håper du liker det du leser, har det gøy og samtidig lærer noe. Ta noe med et litt snev ironi, det er mulig jeg har overdrevet bittelitt noen steder 😉


Forventning:

Jeg kommer til å se og føle meg sexy mens jeg blir fotografert.

Realitet:

Aaaahhahahhahahha, nei, mest sannsynlig ikke. Du kommer til å konstant tenke: «aldri i verden om dette ser bra ut, det skjer bare ikke. Jeg skjelver som et aspeløv, munnen min henger åpen, nakken er vridd i en umenneskelig vinkel og øynene er i kryss». Men du må bare stole på meg. Du har sett bevisene i bildene jeg har vist deg, det er helt magisk! Det føles kanskje ikke så magisk akkurat der og da…. Men det er større mulighet for at du føler deg sexy når du får se bildene!


Forventning:

Dette blir enkelt!

Realitet:

Ååh, kjære deg… Det er en del jobb… Du kommer til å svette, du kommer til å skjelve, du kommer til å svaie og du kan risikere å bli støl. «Pøsj….» Tenk yoga, så legger du til litt og legg enda mer til. Du kommer til å strekke muskler, sette balansen på prøve og vri deg i retninger som til tider kan kjens umenneskelige. Vel, det er mulig det kommer til å kjennes som en intens treningsøkt, for det er det. Allikvel, det er SÅ verdt det!


Forventning:

Jeg trenger bare å ligge der!

Realitet:

Nope, nopity, nope. Du må spenne deg, bøye, rekke, strekke, klemme. Kroppen din kommer til å gjennomgå mye, men husk at jeg får deg til å gjøre dette ut av kjærlighet til deg! Jeg vil at du skal ha den beste opplevelsen og det betyr at jeg på den milde skalaen, må torturere deg litt. Ikke la deg skremme, det er ikke så ille som det høres ut som… Og i noen øyeblikk kan du bare ligge der.


Forventning:

Du bare photoshopper det bort!

Realitet:

Niks og nei nei NEI! Jeg photoshopper ikke. Joda, jeg fjerner kviser, blemmer, blåmerker og ting som ikke sitter på deg permanent. I ytterst få tilfeller kan det hende jeg kan fjerne arr og strekkmerker, eller ihvertfall demper litt. Du trenger å se deg selv slik andre ser deg. Dette handler ikke om å forandre deg til noen andre enn den du virkelig er! Dette handler om å begynne eller fortsette på den reisen du er å begynne og akseptere og respektere kroppen din. Kroppen din trenger ikke å bli fikset og den gjør akkurat den jobben den er blitt satt til å gjøre.


Forventning:

Jeg er for ukomfortabel og føler meg «rar»

Realitet:

Du er menneskelig. Jeg vil fortelle deg og vise deg hvordan du skal gjøre alt, til og med hvordan du skal puste! Så fort du er kommet gjennom den første poseringen, blir du et naturtalent og komfortsonen blir utvidet.


Forventning:

Jeg bruker ikke og har ikke sexy undertøy, jeg kan ikke gjøre dette!

Realitet:

Personlig kjenner jeg ingen som sprader rundt i huset i blondebody. Den typiske sirkelen av å eie sexy undertøy er slik: jeg kjøpte en supersexy sak, bruker den supersexy saken i 5 minutter, stapper den supersexy saken innerst i skuffen og der blir den; slutt på den sirkelen. Du kan fint bruke den supersexy saken om den fortsatt passer, eller du kan bruke en sexy kjole, bodysuit, crop top, jakke, kimono…. SÅ MANGE TING!!!


Forventning:

Du klarer ikke få meg til å se så bra ut!

Realitet:

LØGN!!! Tror du virkelig du er den eneste jeg ikke klarer å få til å se bra ut? Du er en helt enestående enhjørning, på alle måter, og ja, du ser så forbanna bra ut også!

Din opplevelse er helt unik for akkurat deg og jeg gleder meg til å være en del av den! Så dropp unnskyldningene, vær god mot deg selv, kom ut av komfortsonen og ha en uforglemmelig egentid, kun for deg, med meg i studio!

Ha en strålende dag, Queens!

next one

Accessories: 7 ideer til din opplevelse

>