fbpx

Førstehjelpskurs for gravide!

Jeg vil så gjerne hjelpe gravide på flere forskjellige måter og tenkte at et førstehjelpskurs kan være noe de aller fleste kan være interessert i.

Selv om jeg tar nettbasert sikkerhetskurs hver 6. mnd for å repetere og oppdatere meg selv i forhold til nyfødtfotografering, kjenner jeg at et førstehjelpskurs også hadde vært på sin plass.

Mye følelser

Jeg husker godt da jeg gikk gravid med Mina. Skulle bli mamma for første gang, hadde ikke hatt så veldig mye med små babyer å gjøre i det hele tatt og nå var min egen baby på vei. Det var SKUMMELT, samtidig som alle andre følelser var innblandet. Hva om det skjedde noe og jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre? Som regel går jo det meste bra, men jeg er ikke helt sikker på om jeg hadde håndtert en ulykke spesielt godt om det hadde skjedd noe. Jeg hadde alltid lyst til å gå på et førstehjelpskurs, men det var enten så langt unna eller kun for bedrifter; typ skole og barnehage.

Derfor er jeg stolt av å kunne være vertinne for et slikt kurs for nettopp deg som ønsker å forebygge ulykker, men også vite hva du skal gjøre om en akutt situasjon skulle dukke opp.

Ingen fortjeneste

Kurset koster kr. 460,- pr person og dette går rett til kursholder. Jeg skal ikke ha noe for dette, dette gjør jeg for å hjelpe deg, slik at du får kunnskap og trygghet for å ta vare på dine.

Espen Østhaug er mannen som skal lose oss gjennom de 3 timene kurset tar. Har jobber som ambulansesjåfør og holder kurs i førstehjelp.

Lørdag 30. mars kl. 11.00

Dette er tiden som du må merke deg og sted er Idrettsvegen 37, 2270 Flisa. Der har jeg stort, varmt og trivelig studio vi kan boltre oss med dukker og annet nyttig materiale for dagen.

Maks 15 deltakere

Det er plass til 15 deltakere på kurset. For at kurset skal bli noe av, må det være minst 10 påmeldte. Påmelding og betaling for billett gjøres her BESTILL BILLETT.

For gravide med termin etter kursdato

Dette er først og fremst et kurs for gravide. Selvfølgelig er partner hjertelig velkommen også. Om det blir for få gravide til å fylle opp kurset, åpner jeg også for nye foreldre med små babyer. Skulle det vise seg at et slikt kurs ikke slår ann i det hele tatt, så blir kurset avlyst og beløpet i sin helhet blir refundert.

Hva skal du ha med?

Først og fremst godt humør 🙂 Så tenker jeg at det kan være greit med skrivesaker og eventuelt en pute å sitte på.

I studio finner du drikke, frukt og snacks.

Er det noe du vil spørre om?

Da er det bare å ta kontakt med meg, så hjelper jeg så godt jeg kan. Fyll ut skjemaet under, så hører du fra meg.

Eller du kan ringe eller sende sms til +47 917 76 162 eller skrive e-post: kontakt@rbfoto.no

Velkommen til en lærerik og nyttig kursdag hos meg!

next one

BabyLove – event

>