fbpx

Følg Renate på sin After Dark

Renate var så heldig og vant en giveaway hos meg, der hun fikk en gratis After Dark boudoir fotografering inkludert ametyst bildepakke! Hun var så vanvittig glad og positiv til dette, at denne fotograferingen alltid kommer til å ha en spesiell plass i hjertet mitt. 

Renate driver sin egen neglesalong på Jessheim og vi har mange felles kunder! Senest i dag hadde jeg ei flott dame innom som hadde de nydeligste neglene lagt av flinke Renate. Er du interessert i kvalitetsnegler og er i nærheten, følg henne her: RENATES NEGLEDESIGN


Her er hennes egne ord om hele opplevelsen:

Renate 

fryktløs queen

Det å få tatt intime bilder av meg selv.. altså... hvor fjern og selvopptatt er man ikke da liksom? Svaret; ikke i det hele tatt.
Vi går gjennom livet, godt oppdratt i janteloven og skal for Guds skyld ikke tro vi er noe som helst bedre enn andre.
Men vi ER jo unike. Hver tigerstripe, hver kurve, høyden og vekten vår, fargen på hår og øyne og utdannelsen vår. Sammen gjør det meg til noe helt unikt. 

"HVA OM DU DØR?"

Jeg har alltid vært den som TAR bildene. Det går fint, still dere opp og jeg knipser. Helt til den dagen ei venninne sa at, jammen Renate da, hva om du dør, skal ikke dine barn ha et eneste foto av deg?
Den setningen der den jallet virkelig i ørene mine og har gjort det siden... for hva gjør vel det med ekstra kilo og en hengemage etter fødsler? 
Ungene ser meg med rosa briller uansett og det gjør alle som er glad i meg. 

Renate på senga

Drømmen om å få tatt virkelig proffe boudoirbilder

har jeg vært svanger med veldig lenge. 

Det var ei venninne som anbefalte meg å melde meg inn i gruppen til Rina Bodil på Facebook og der fant jeg AKKURAT hva jeg ønsket meg. En fotograf som SER kvinner. Ser skjønnhet der vi selv ser gråstein. En fantastisk personlighet som bobler over med kreativitet.

Så da hun la ut en konkurranse der man kunne vinne en fotografering så hev jeg meg med. Og jeg vant. Jeg som svært sjelden vinner noe som helst. Hjelpes. Bildene var på god vei til å bli realitet.

Renate med englevinger

Mange mail frem og tilbake der RB ønsker å gjøre min opplevelse unik, så var det endelig min tur til å bli portrettert.

Da jeg ankom studioet så møter det meg en vanvittig blid fotograf som ga meg verdens beste bjørneklem. Akkurat hva jeg trengte, usikker som man er.

Hun startet med å kikke på hva jeg hadde med meg og hang det pent på hengere. Nyinnkjøpt undertøy, en kjole, en neglisje og et par helt umulig høyhælte sko.
Så ble jeg diskré sminket. Håret fikset jeg selv. 

Fotograferingen

Første shooten var helt uvirkelig. Man blir stylet til fingerspissen og hun retter på alt før bilder knipses. Og første bildet var jeg litt sånn... er det der meg?? Jeg ser jo ikke sånn ut.
Og vips så hadde jeg rosa briller på også❤️ 

Jeg hadde på forhånd sendt inn bilder sånn ala hva jeg kunne tenke meg og hun brukte alle ideene mine.
Noen ble knallbra... andre ikke. Jeg og RB ser med ulike øyne. Men det er helt greit. 

Da selve fotograferingen var over så fikk jeg plass i sofaen med nyinnkjøpt frukt, kjeks og vann. Jeg fikk kikke på bildeløsninger og album av tidligere flotte kvinner. Hjelpes tenkte jeg bare. Såååå mange flotte.

Tiden var inne for å se på mine bilder, på storskjerm.
Det vanskelige her er å velge hva man vil beholde. Jeg burde egentlig hatt med minst 4 bilder til. Det var så mange flotte bilder av meg. Trodde virkelig ikke det var mulig!
Fineste Rina Bodil har virkelig fanget MEG. På en flatterende, sensuell og vakker måte.
Dette kan jeg ikke få takket deg nok for❤️

Renate på senga 2

Tusen takk

Fineste Rina Bodil har virkelig fanget MEG. På en flatterende, sensuell og vakker måte.
Dette kan jeg ikke få takket deg nok for❤️

Tror ikke helt du vet hvor mye du betyr for meg og dine andre kunder med kunsten din om å SE med hjertet ditt.

Tusen hjertelig takk. Bildene skal garantert opp på min vegg❤️❤️❤️

Renate


Vel, det er jeg som skal takke! Renate, du er helt fantastisk og jeg er så inspirert av ditt pågangsmot og din innstilling. Jeg er et bedre menneske av å ha deg i livet mitt, om enn for en liten stund.

Gi gjerne Renate noen oppmuntrende ord om de nydelige bildene hennes (eller; om HENNE, for det er jo HUN som er modellen)!

next one

Forventninger vs. realitet

>