fbpx

Egotripp? Eller…..?

Jeg lurer, er det virkelig så galt å tenke på seg selv og sette sine egne ønsker først innimellom?

NEI, er mitt svar! Jeg må innrømme at jeg kjenner behovet for å ha litt egentid, uten barn, sambo, hus og plikter å tenke på. Bare gjøre deg jeg lyst til. Jeg kjenner også behovet for å få litt spenning i livet, kanskje være litt rampete og ikke helt A4 og passe inn i rammene samfunnet pålegger oss (eller vi pålegger oss selv).

Er det bare jeg som tenker slik?

 

 

Jeg har de siste årene et ønske om å gå ut av komfort-sonen så ofte jeg kan. Det kan være forskjellige ting; si «ja» til noe jeg normalt ville sagt «nei» til, gjøre noe som jeg faktisk er litt redd for eller bare en enkelt ting som å si ifra litt oftere på ting jeg ikke føler er riktig. Trenger ikke være så store greiene hver gang, men det å kjenne på ubehageligheten, gå på og gjennomføre, ender med en større tilfredsstillelse enn å fortsette i «samme tralten».

Jeg trenger utfordringer, det gjør at jeg strekker meg enda lenger og kommer ut av den kjære, gode, trygge sonen.

 

 

Jeg har møtt på flere kvinner som er RÅ-tøffe! De har opplevd sykdom, et hektisk liv, til og med flukt. Jeg kan på ingen måte sammenligne meg med disse fantastiske kvinnene, de inspirerer meg vanvittig mye med sine historier. De har ikke hatt muligheten til velge, de har MÅTTET gjøre ukomfortable ting for å overleve. Og de har kommet sterkere ut av situasjonen.

 

 

Nå er vel ikke en KUN MEG – fotografering eller det å ta portrett hos meg det mest utfordrende de kunne finne på, men de var allikevel litt spente og nervøse. Det er jo ikke helt «lov» med ønsker om å ta flotte portrett av seg selv, takket være den forbaskede janteloven! Vel, det er på tide å sende den janteloven et visst sted!

Alle kvinner er nydelige, uansett hvordan de ser ut. Alle har sine historier og har full rett til å fortelle den, være stolt og bli respektert!

 

Om du også ønsker å hylle deg selv med en fantastisk  KUN MEG – portretttfotografering hos meg, er du hjertelig velkommen til en uforpliktende for-konsultasjon, der jeg får høre mer om din historie og ønsker!

Send meg en melding i skjemaet under, så hører du fra meg innen kort tid!

 

COMMENTS

next one

Gratis portrettprodukt, vinterferie og SOOOL