fbpx

Designverktøy til din fordel!

Jeg er så spent og glad om dagen! Det er mye forandringer som skjer hos RB foto! Jeg har fantastiske bildeprodukter i vanvittig bra kvalitet som jeg nå tilbyr mine kunder, rett og slett fordi dere fortjener det beste! Det betyr at det blir en helt annen og mer omfattende service så fort du tar kontakt med meg. Jeg spesialiserer meg på å hjelpe deg med å skreddersy kunst til å få på veggene dine!

Produktprøvene er straks på vei, så dere kan se og ta på, før dere kjøper. De er altså helt unike, så gleder meg stort til å vise de frem! Ta kontakt om du er nysgjerrig, så kan vi møtes!

Og ikke minst, mitt nye designverktøy! Det er helt enkelt genialt, eller genialt enkelt…? Om du avtaler fotografering med meg, kan du ta bilder av veggene du vil ha dine kunstverk på, og jeg kan skreddersy collager og bilder som passer perfekt. Du får se hvordan bildene ser ut på veggene dine ved bestillingsmøte etter fotograferingen! Jeg kan på denne måten tilrettelegge enda bedre, både før og ikke minst i løpet av fotograferingen. Det sparer deg og dine for verdifull tid!

Bare se på denne søtnosen som var innom for 6 mnd bilder!

Og hva syns du om denne collagen av denne søte jenta?

Vil du vite mer?

Legg igjen en beskjed, så tar jeg kontakt!

 

COMMENTS

next one

Nyfødt på 27 dager!