fbpx

Accessories: 7 ideer til din opplevelse

Jeg har alltid vært en ganske enkel jente og det gjenspeiler seg mye i bildene mine også. Joda,innimellom har jeg nok slått på stortromma og hatt masse rekvisita og greier, men i det store og hele sier jeg som Rema 1000; det enkle er ofte det beste (for øvrig er dette innlegget IKKE sponset av den kjeden 😉 )

Selv om jeg fortsatt er litt der, med å holde ting enkelt, er det også veldig gøy å bruke forskjellig rekvisita til boudoir fotografering. Når det er sagt, er det greit å ha noen regler når det gjelder rekvisita. Så i dag, vil jeg skrive litt om hva som er okei og litt forskjellige muligheter.

  1. Hæler. Jeg føler at det er et åpenbart valg. Gode hæler vil gjøre beina lenger og leggene til å se smashing ut. Det spiller ingen rolle om du er flink til å gå med de, du skal ikke akkurat gå så masse rundt i studio 😉 Du kan ikke gå feil med svarte eller nude høyhælte sko.

2. Strømper. Stay-ups er en fin måte å sprite opp bildene på! Jeg kan ta bilder av når du tar de på (eller av) og selvsagt når de er på. Gjerne med en hofteholder eller strømpeholder. (Hva heter det egentlig? For når jeg er i den ene butikken og spør etter hofteholder, spør de«strømpeholder?» og når jeg, i en annen butikk, spør etter strømpeholder, spør de«hofteholder?», blir smårar jeg 😉

3. Perler. Klassisk og tidløst. De gir liksom det lille ekstra om du er litt mer av den perle-klassiske typen. Du kan bruke kjedet til å ha et sted og gjøre av hendene dine på og få mer liv i bildet. Jeg har et par kjeder i studio, men har du selv, ta de gjerne med.

4. Kaffekopp/krus. Høres kjedelig ut, men har du en kopp med en søt, enkel skrift som «hello gorgeous» eller noe lignende, kan det bli noen kule varianter til bilder.

5. Hatter og kapser. Er ikke det letteste å håndtere, spesielt med tanke på lys. De kan dekke til fjeset og skjerme for lyset, men med litt justering kan vi få det til å funke. Og hvem sa at hatten må sitte på hodet… 😉

6. Kjeder. Kjeder generelt, er vanskelig fordi de sjelden ligger riktig om du har liggende poseringer. Så, vanligvis, om et antrekk skriker etter smykker, vil jeg fotografere deg sittende eller stående for dette.

7. Ringer og armbånd. Nydelige til bilder og har du noen, ta med!

Noen få unntak:

Mat! Har du en forkjærlighet til doughnuts, berlinerboller eller annet smaskens, er det dritkult å ha med på bilder. Kanskje kjæresten din har en favorittsnacks. Tenk deg å få bilder av DEG sammen med favoritt snacksen; han kommer til å bli spinnvill 😀

Glitter! NIKS, NIKS, NIKS! Da tisser jeg heller på et elektrisk gjerde! Er det noen bilder som skulle trenge glitter, da prøver jeg heller å legge til dette i photoshop i etterkant.

Konfetti! Til nød. Jeg plukker fortsatt opp etter en session for 2 år siden….

Sååååå….Om det er noe rekvisita som betyr mye for deg (eller din partner), kan vi få det til å se fantastisk ut på bildene dine. Bare gi meg beskjed i god tid i forveien, slik at jeg får planlagt og lagt til rette for det.

Ta kontakt for en gratis konsultasjon, enten i studio eller per telefon, så kan vi brainstorme litt! Jeg vil at din fotografering og opplevelse skal bli akkurat slik du drømmer om! Det er helt uforpliktende og om vi har denne praten, betyr ikke det at du har sagt ja til foto 😉

next one

Queen – Linda Therese

>