fbpx

13 grunner til å ta After Dark boudoir fotografering

Når jeg begynte å fotografere modeller til min boudoir-portefølje, ante jeg ikke hvor sterk opplevelese dette faktisk er for alle som kommer. Alle har hver sin historie og grunn til at de ønsker å gjøre dette.

Jeg finner derfor ut hvorfor du vil ta en After Dark – boudoir fotografering, slik at jeg kan møte dine ønsker. For hver gang en fantastisk «queen» har kommet i studio, jo mer har jeg forstått hvor stort ansvar jeg har for å lage noe spesielt med henne.

Etter å ha snakket med så mange kvinner som ønsker After Dark, har jeg her listet opp 13 grunner til hvorfor de ønsker en boudoir-opplevelse. Om du kjenner deg igjen i en av grunnene (eller flere), vet du at du ikke er alene, eller at du er rar for å ønske å ha en slik fotografering.

Dette handler om å feire seg selv, noe vi aldri gjør nok av.

Her er 13 grunner til at du skal skjemme deg selv bort med en After Dark – boudior fotografering

1. Du er mamma – du lagde et menneske!

Du «lånte bort» kroppen din i 9 måneder (eller flere om du har flere barn) og den forandret seg mye. Du bør være SÅ STOLT! Du lagde et menneske! Å være mamma er så fantastisk og en boudoir fotografering er en enestående måte å feire dette! Du kan fortsatt være vakker, selv om du ønsker å kun gå i joggebukser og oversized hettegenser. Å se tilbake på disse bildene om 5, 10, 15 år, vil minne de på denne spesielle tiden og du vil være så takknemlig for disse minnene! BRING YOUR SEXY BACK!

2. Du er singel. F… yeah!

Å avslutte et forhold er hverken morsomt eller lett. Men det trenger ikke bare være en tid for sorg heller! Dette kan markere en frisk start og vise verden alt det fantastiske du gir til verden. Til tross for alt press fra alle kanter, er det da slett ikke noe galt i å være singel. Ring din beste venn, ta et glass vin og plukk ut noe sexy undertøy. Å ha en boudoir fotografering er den perfekte måten til å vise hva du har og minne deg selv på hva «de» går glipp av!

3. Feire at du har nådd målet ditt med livsstilendringen

Du spiste ikke den grønnkålen fordi du likte det. Eller kanskje du faktisk gjorde det og jeg er misunnelig 😉 Du har jobbet så hardt for å komme i form og det fins vel ingen bedre måte å feire dette ved å kjøpe nytt undertøy, ha en boudoir fotografering og SHOW OFF! Det har du fortjent!

4. Du skal gifte deg! Gratulerer!

Et nydelig, intimt boudoir album blir den ultimate morgengaven til din partner. Dette kan dere ta frem på date-kvelder eller din partner kan nyte og tenke på hvor mye han/hun elsker deg!

5. Overlevd traume. Du er en overlever.

Du kom deg gjennom det og overlevde. Det er så vanvittig vanskelig å komme ut fra et forhold med misbruk og begynne livet på nytt. Jeg har så stor respekt for motet ditt. Det er en lang reise å begynne og tro på deg selv at du ER verdt det og at du ER god nok. Men du ER verdt det. Du ER god nok. Det å skjemme bort seg selv med en boudoir-opplevelse og ha noe som minner deg om hvor sterk og vakker du er, er det ingen som kan ta fra deg!

6. Du er ung bare en gang

Jeg var litt skeptisk til å ta med dette, for jeg vil ikke tro at akkurat nå er det beste jeg noengang vil være. Jeg tror ikke på å noen gang være på toppen. Så innså jeg at jeg ikke ser på dette på den rette måten. Jeg hører folk tulle og si «du vil aldri bli så ung og heit igjen.» Og selv om jeg ikke har noe tro på at aldre og det å være heit har noen sammenheng, er det jo sant at du ikke kommer til å være på denne alderen igjen. Og feire dette er fantastisk.

7. Fordi det er tirsdag. Trenger du egentlig en grunn til å være FANTASTISK?

Seriøst. Hvorfor ikke?

8. Elsk deg selv. Om noen fortjener din kjærlighet, er det deg.

Vi bruker så mye tid til å fokusere på karrieren, familien, facebook….. at vi ikke tar tid til å ta vare på oss selv. Det å ta en dag til å skjemme bort seg selv med sminke og styling, fotografering og bilder som viser ditt fantastiske jeg, er kanskje akkurat det du trenger. Det er ikke egoistisk å skjemme bort seg selv innimellom. Det er nødvendig.

9. F**K cancer

Jeg har så stor respekt for alle som har kjempet mot kreft. Om du har brystkreft og vil fotograferes før inngrep skal gjøres for å ha bilder til å minnes DIN kropp, eller om du har «kicked cancer’s ass» og vil feire kroppen du har kjempet så hardt for, vil det være en ære å fotografere deg. Du er en overlever, heltinne og badass queen!

10. Vis ditt sexy jeg

Du har lov til å være sexy. Det er ingen regler som sier noe annet! Din jobb holder deg kanskje tilbake. Du er kanskje bekymret for hva vennene dine tenker. Men vet du hvem sin mening som virkelig teller? DIN! Om du vil vise frem det sexy undertøyet du har i garderoben, hvilken tid er bedre enn NÅ? Det er på dine vilkår. Ei det! Vær den gudinnen som lengter etter å komme frem for å leke!

11. Mektig

Selvsikkerhet er sexy. Noen ganger må du stupe uti dypet for å se hvor flink du er til å svømme. En av grunnene til at kvinner gjør en After Dark – boudoir fotografering er fordi de får styrke selvsikkerhet. Du kan trenge litt hjelp til å se alt det vakre med deg. Jeg kan ikke gjøre deg til noe du ikke er. Men det jeg kan gjøre, er å vise deg den selvsikre, feminine, sterke kvinnen du allerede er. Alt du ser etter i deg selv, er allerede der, det kan hende du bare trenger litt hjelp med å finne det.

12. Det er faktisk ganske moro!

Du kan gå på lunsj, eller på shopping, eller på spa men ingen av disse tingene gir deg bilder som viser deg hvor fantastisk du er. Du får vist frem ditt favoritt undertøy, og kanskje også kjøpe deg et nytt sett. Så blir du skjemt bort med sminke og styling før fotograferingen. Etter fotograferingen får du velge blant en haug med nydelige bilder av DEG, som du har hjemme på eksklusive produkter og kan se på når du vil og minne deg selv på hvor fantastisk du er.

13. Sett inn din grunn for å ikke gjøre en After Dark – boudoir fotografering

Jeg hører SÅ ofte, «Jeg hadde elsket å komme til en fotografering med deg, men jeg skal bare gå ned 8 kg først». Eller «Jeg har ingen å gi bildene til». Eller «Jeg er ingen modell….». Eller «Jeg er for gammel». Dette er de mest vanlige grunnene jeg hører fra damer som ikke tror de er klare for en slik fotografering. Vel, ingen prøver yoga fordi de allerede er fleksible. Du går på yoga for å BLI fleksibel.

Gå utenfor din komfortsone. Hopp uti den dype enden. Det kan hende du overrasker deg selv!

En After Dark – boudoir fotografering kan kanskje være den beste tingen du kan gjøre for deg selv på en veldig lang stund, og det er ingenting som holder deg tilbake nå.

Hva er din grunn?

next one

Unnskyldninger

>